Diensten

Wij verlenen notariële diensten op een begrijpelijke, prettige en ook nog eens betaalbare manier. Wij bieden degelijke expertise tegen een eerlijke prijs. Wij staan voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en bereikbaarheid en hebben daarnaast de zorg dat het voor u goed zwart op wit op papier staat.
Naast de openingstijden tijdens kantooruren zijn wij ook (op afspraak) op dinsdagavond geopend. Dit om u nog beter van dienst te kunnen zijn.
Onze werkwijze is gedegen en wij gaan net dat stapje verder. Wij stellen uw wensen voorop. We staan u juridisch terzijde met een kritische en open blik. Wij maken contracten voor u begrijpelijk. Uiteindelijk vinden we maar één ding belangrijk: uw zaken moeten goed geregeld zijn. Daar zorgen wij voor.

Het is vaak moeilijk om de kwaliteit van een jurist te bepalen. Vooral als je ze niet dagelijks nodig hebt! En u wilt wel graag weten of u met de juiste in zee gaat. Wij onderscheiden ons daarom van diverse andere notariskantoren; niet alleen in onze full-service dienstverlening op ons kantoor maar ook door accurate kennis en door onze benadering van de persoon waar het allemaal om draait binnen onze organisatie: U!